Dezent F chyba też tylko 7-ka... można wsadzić ale jak wspominałem najbardziej skłaniam sie ku ENZO H....
[O2] Felgi 16" na lato, które warto kupić
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
-
-
hotrain, akurat te felgi ja zaproponowałem/wybierałem . miałem je w doskonałej cenie , niewiele więcej jak chińskie , poza tym wcale jej nie pomniejsza dzięki szerokiemu rantowi i zakrzywionym do środka końcówkom ramion mimo ze krawędź felgi jest szeroka.. znam inne felgi które o wiele bardziej pomniejszają.
[ Dodano: Pią 11 Lut, 11 14:04 ]
a dlaczego nie chcecie zakładać 7" felg :?:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamusiekZamieszczone przez leszekmwpoza tym wcale jej nie pomniejsza dzięki szerokiemu rantowi i zakrzywionym do środka końcówkom ramion
Tez nie wiem czemu nie 7x16, przecież to i lepiej wygląda i lepiej się jeździ a tylko pół cala różnicy. Downsizing silników ok, ale felg - nie kumam :roll:
Komentarz
-
-
rkb, http://allegro.pl/listing.php/search...nalne+felgi+vW
Nie rozumiem w czym kłopot. Kupujesz oryginalne felgi z grupy VAG i masz to co chcesz. Dla mnie to jak zakładanie drugiej prezerwatywy ale jak mówię, są różne szkoły i podejścia do tematu :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Dobra panowie potrzebuje waszej pomocy w skrócie:
Staje się właścielem w poniedziałek skody octavi II kombi zakupionej na oponach zimowych felgi stalowe. :lol:
Opony kupuje letnie oczywiscie zastanawiam sie nad:
Continental ContiPremiumContact 2 195/65 R15 91 H lub Pirelli CINTURATO P6 195/65 R15 91 H
Chciałbym je ubrac w ładne felgi ale jeden warunek musza byc ze znaczkiem skody. Jestem laikiem w tych sprawach więc pomóżcie gubie się w tym jest rostaw szpilek?osadzenie? o co w tym chodzi. HELP
Komentarz
-
-
MMK, na forum już jest tyle info o rozstawach śrub , et itd ze na pewno sobie poradzisz jak wielu nowych nabywców skód. a jak się nie znasz to grzej do wulkanizacji i tyle , tam na pewno Ci pomogą.
a tak w zasadzie to o co chodzi z tym znaczkiem skody ? chcesz mieć oryginalne felgi czy chcesz żeby był w nich emblemat?
opony i te i te sa ok , pirelli zrobi większy przebieg.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwchcesz mieć oryginalne felgi czy chcesz żeby był w nich emblemat?
A co do ori:
Kliknij PDF akcesoria i masz fele ori do Octavii
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MMKDzieki za podpowiedzi:-) zastanawiam się nad tymi
co o tym myslicie?.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phonemanZamieszczone przez MMKDzieki za podpowiedzi:-) zastanawiam się nad tymi
co o tym myslicie?
a co myslicie o cenie do jakosci??
Komentarz
-
-
MMK, to chyba nie są oryginalne felgi tylko chińskie albo tureckie. Kup sobie jakieś zwykłe markowe i będziesz miał z głowy. Za te pieniądze to pewnie kupisz Enzo H, a z doświadczenia (4 rok na takich śmigam) wiem, że są naprawdę trudne do zniszczenia. Kiedyś na forum mitsubishi było zdjęcie chińskiej felgi po tym jak właściciel wylądował w rowie. Generalnie zostało tylko to, co było do piasty przykręcone.Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
Panowie czy te felgi będą pasowały do II FL
Felgi aluminiowe RIAL DH. Zobacz atrakcyjną ofertę w naszym sklepie. Kup Teraz RIAL DH – Dostawa Gratis!
ET 48
lub te :
Sklep z felgami aluminiowymi. Zobacz nowości i promocje. Skorzystaj z porad naszych ekspertów. Przymierz felgi na swoim pojeździe. Dostawa zawsze Gratis.
ET 46 lub 38
Czy Rial są lepsze od ATT ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zwolinMMK, to chyba nie są oryginalne felgi tylko chińskie albo tureckie. Kup sobie jakieś zwykłe markowe i będziesz miał z głowy. Za te pieniądze to pewnie kupisz Enzo H, a z doświadczenia (4 rok na takich śmigam) wiem, że są naprawdę trudne do zniszczenia. Kiedyś na forum mitsubishi było zdjęcie chińskiej felgi po tym jak właściciel wylądował w rowie. Generalnie zostało tylko to, co było do piasty przykręcone.
Może te http://allegro.pl/nowe-felgi-15-5x11...439193711.html
pytanie czy robiły je Chiny
Komentarz
-
Komentarz